U, de petitionaris
Nexit

Nederland per direct uit de EU

39.382 ondertekeningen

Deze petitie is gemaakt omdat het tijd wordt dat Nederland uit de EU stapt. Zodat Nederland het zelf weer volledig voor het zeggen heeft en dat er geen miljarden meer naar Brussel gaan. Dat Nederland zelf weer kan beslissen over de belangen van Nederland. We moeten voorkomen dat Mark Rutte straks naar Brussel vertrekt en daar een functie krijgt in de Europese Commissie. Bent u het met deze petitie eens, laat dan ook uw ondertekening achter zodat we met heel Nederland een signaal kunnen afgeven.

Petitie

Wij

Alle burgers van Nederland

 

constateren dat:

  • Dat Nederland per direct uit de EU moet stappen zodat Nederland het zelf weer volledig voor het zeggen heeft.

  • Dat als Nederland uit de EU stapt geen miljarden meer naar brussel hoeven te gaan zodat het geld in eigen land besteed kan en moet worden.

  • Dat we moeten voorkomen dat Mark Rutte straks naar Brussel vertrekt en daar een functie krijgt in de Europese Commissie.

 

en verzoeken

Dat Nederland per direct uit de EU stapt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
09-08-2020 
Petitionaris:
willem snelders 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Eisen aftreden kabinet Rutte drie

Beste bezoekers/ondertekenaars,

A.s zaterdag staat er een evenement gepland bij het binnenhof in den haag. Deze dag willen we twee eisen gaan stellen het per direct Aftreden van kabinet rutte drie en per directe uittreding uit de EU.

Dit kan alleen met heel veel boze burgers.

+Lees meer...

Daarom wil ik u vragen meld u zich aan dit evenement en nodig ook al uw vrienden uit. Het is nu echt genoeg geweest en de tijd van zeiken via sociale media is voorbij.

23-12-2019